Ευέλικτα πλάνα ενοικίασης

Your Home Away from Home!

Επιπλωμένα Διαμερίσματα στο κέντρο της πόλης

Ψάχνετε για επιπλωμένο διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη; H Houseloft προσφέρει μοντέρνα, πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα που είναι διαθέσιμα τόσο για βραχυπρόθεσμες όσο και για μακροχρόνιες ενοικιάσεις. Προσφέρουμε διαμερίσματα δύο, τριών, τεσσάρων, πέντε και έξι υπνοδωματίων που είναι έτοιμα για διαμονή. Κάθε διαμέρισμα είναι πλήρως εξοπλισμένο, με έπιπλα υψηλής ποιότητας, ηλεκτρικές συσκευές, internet υψηλής ταχύτητας, μαγειρικά σκεύη, λευκά είδη και άλλα.

Μακροχρόνιες ενοικιάσεις για επαγγελματίες & φοιτητές Erasmus

Προσφέρουμε μεγάλη ποικιλία διαμερισμάτων και πλάνα ενοικίασης για φοιτητές Erasmus που επιθυμούν να γνωρίσουν τη Θεσσαλονίκη. Η διαδικασία της συμφωνίας διαμονής είναι ομαλή και γρήγορη και περιλαμβάνει σύμβαση που έχει συμφωνηθεί και υπογραφεί και από τα δύο μέρη. Μπορείτε να αποφασίσετε τη διάρκεια της διαμονής σας και ακόμη και να την παρατείνετε, ανάλογα με το πρόγραμμά σας.

Τα ευέλικτα σχέδιά μας είναι επίσης ιδανικά για επαγγελματίες ταξιδιώτες ή εταιρείες που θέλουν να μετεγκατασταθούν στη Θεσσαλονίκη για 30 ημέρες, μερικούς μήνες, ένα χρόνο ή και περισσότερο! Τα διαμερίσματά μας βρίσκονται σε κεντρικές περιοχές της πόλης και είναι σχεδιασμένα με άνετους χώρους εργασίας, ώστε να μπορείτε να εργάζεστε από οπουδήποτε. Μπορούν να ενοικιαστούν από ένα μήνα έως ένα χρόνο ή και περισσότερο, με την ευελιξία να επεκτείνονται εύκολα ή να ακυρώνονται όταν χρειάζεται. Θα λάβετε επίσης υποστήριξη 24/7 από την ομάδα μας, έτοιμη να σας βοηθήσει σε κάθε περίσταση (επιπλέον καθαρισμός, συντήρηση και άλλα).

Εάν είστε φοιτητής, υπάλληλος ή εταιρεία που αναζητάτε περισσότερο χώρο & λιγότερο κόστος από τα ξενοδοχεία, ρίξτε μια ματιά στους χώρους μας παρακάτω και επικοινωνήστε μαζί μας για διαθεσιμότητα.

Όροι & Διαδικασία

  • Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν τους μηνιαίους λογαριασμούς (ρεύμα, αέριο, νερό, wifi, κοινόχρηστα και ασφάλεια). Ενώ οι λογαριασμοί ρεύματος και αερίου εξαρτώνται απο την κατανάλωση, αυτοί του internet, του νερού και της ασφάλειας είναι σταθεροί (25€/ μήνα, 30€/ μήνα & 10€/μήνα αντίστοιχα)
  • Οι παρακάτω τιμές ισχύουν για ενοικιάσεις 3 μηνών και άνω. Για διαμονές μικρότερης διάρκειας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.
  • Ισχύει 7% έκπτωση σε περίπτωση προπληρωμής όλων των ενοικίων.
  • Καταρτούμε στη συνέχεια ένα ιδιωτικό συμφωνητικό.
  • Μόλις υπογραφεί, ζητούμε την προπληρωμή του πρώτου ενοικίου καθως και την πληρωμή δύο εγγυήσεων.
  • Η εγγύηση επιστρέφεται μετά την έκδοση και των τελευταίων λογαριασμών (2-4 μήνες μετά την αναχώρηση).