Σχεδιάστε τις μετακινήσεις σας

Οι αξιόπιστες υπηρεσίες μεταφοράς μας μπορούν εύκολα να οργανωθούν με ένα κλίκ, εξασφαλίζοντας μια ομαλή και χωρίς άγχος εμπειρία άφιξης και αναχώρησης, καθώς και μετακινησεις εντός της πόλης.

Οι υπηρεσίες μεταφοράς μας από και προς το αεροδρόμιο, το λιμάνι και τον σταθμό λεωφορείων της Θεσσαλονίκης περιλαμβάνουν μεταφορά με ιδιωτικό αυτοκίνητο ή μίνι βαν απευθείας στο διαμέρισμά σας. Τα οχήματα είναι εξοπλισμένα με κλιματισμό, άνετα καθίσματα και οδηγούνται από επαγγελματίες και έμπειρους αγγλόφωνους οδηγούς. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη 24/7, ώστε να μπορείτε να ταξιδέψετε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ή της νύχτας.

Εκτός από τις μεταφορές από και προς τη Θεσσαλονίκη, προσφέρουμε και μεταφορές σε κοντινές πόλεις και προορισμούς. Είτε σχεδιάζετε μια ημερήσια εκδρομή στα Μετέωρα, μια επίσκεψη στην ιστορική πόλη της Βεργίνας ή μια περιήγηση στο Άγιο Όρος, μπορούμε να κανονίσουμε για εσας μια άνετη και αποτελεσματική μεταφορά, με ενα κλίκ!

Με τις υπηρεσίες μεταφοράς μας, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η άφιξη και η αναχώρησή σας θα είναι απρόσκοπτη και χωρίς προβλήματα, ώστε να μπορείτε να εστιάσετε στην απόλαυση της διαμονής σας στην πόλη και τη γύρω περιοχή.

Κλείστε την μετακίνηση σας