a large christmas tree with lights
Μαγικά Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στη Θεσσαλονίκη.

Καλώς ήρθατε στην πόλη της Θεσσαλονίκης, όπου το πνεύμα των Χριστουγέννων και ο ενθουσιασμός της Πρωτοχρονιάς δημιουργούν μια μαγική ατμόσφαιρα που δεν μοιάζει με καμία άλλη. Αν σκοπεύετε να περάσετε τις διακοπές σας στην Θεσσαλονίκη, ακολουθηστε τις συμβουλές μας!

a group of people sitting around a table outside
Εξερευνώντας την Βόρεια Ελλάδα: Ημερήσιες Εκδρομές από τη Θεσσαλονίκη

Περιηγηθείτε λίγο πιο μακριά από τους πολυσύχναστους δρόμους της Θεσσαλονίκης και θα ανακαλύψετε έναν κόσμο φυσικής ομορφιάς, αρχαίας ιστορίας και γοητευτικών χωριών που περιμένουν να εξερευνηθούν. Δείτε τις προτάσεις μας για ημερήσιες εκδρομές με βάση την Θεσσαλονίκη.

a crowd of people with their hands up in the air
Εκδηλώσεις και Φεστιβάλ στη Θεσσαλονίκη αυτό το Φθινόπωρο

Καθώς το καλοκαίρι μας αποχαιρετά, η Θεσσαλονίκη συνεχίζει να σφύζει από πολιτιστικό ενθουσιασμό. Το ημερολόγιο της πόλης είναι γεμάτο με συναρπαστικές εκδηλώσεις, φεστιβάλ, συναυλίες και εκθέσεις που υπόσχονται αξέχαστες εμπειρίες για τους ντόπιους και τους επισκέπτες.

a table full of food
Ο οδηγός σας για την γαστρονομία της Θεσσαλονίκης

Θεσσαλονίκη - ένας πραγματικός γαστρονομικός παράδεισος. Αυτή η ζωντανή πόλη φημίζεται για την πλούσια γαστρονομική της κληρονομιά, που προσφέρει μια δελεαστική ποικιλία από παραδοσιακά ελληνικά πιάτα, κορυφαία εστιατόρια και ακαταμάχητο street food.

a man and woman with luggage
Πως να φτάσετε στην Θεσσαλονίκη από το αεροδρόμιο Μακεδονία

Καλώς ήρθατε στη Θεσσαλονίκη, μια ζωντανή πόλη φωλιασμένη στις ακτές του Αιγαίου, γεμάτη ιστορία, πολιτισμό και αξέχαστες εμπειρίες. Καθώς σχεδιάζετε την επίσκεψή σας σε αυτόν τον μαγευτικό προορισμό, ένα από τα πρώτα βήματα είναι να βρείτε τον καλύτερο τρόπο για να φτάσετε στην καρδιά της πόλης από το αεροδρόμιο Μακεδονία. Σε αυτόν τον οδηγό, θα σας καθοδηγήσουμε στις διάφορες διαθέσιμες επιλογές μεταφοράς, εξασφαλίζοντας ένα απρόσκοπτο και ευχάριστο ταξίδι στην περιπέτεια της Θεσσαλονίκης σας.

a city with a beach and water
Διασκέδαση για οικογένειες: Εξερευνώντας τη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική με παιδιά

Ο προγραμματισμός οικογενειακών διακοπών μπορεί να είναι μια συναρπαστική αλλά και προκλητική προσπάθεια, ειδικά όταν αναζητάτε προορισμούς που απευθύνονται τόσο σε ενήλικες όσο και σε παιδιά. Ανακαλύψτε τις μαγευτικές τοποθεσίες της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής, όπου αφθονούν αξιοθέατα και δραστηριότητες για οικογένειες. Σε αυτόν τον οδηγό, θα ανακαλύψουμε την ιδανική οικογενειακή εξόρμηση, παρουσιάζοντας τις καλύτερες εμπειρίες για οικογένειες στη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική.

a brick archway with a road and bushes
Ανακαλύψτε την Θεσσαλονίκη : Τα 12 κορυφαία αξιοθέατα και εμπειρίες

Η Θεσσαλονίκη σας προσκαλεί να ξεκινήσετε ένα ταξίδι στο χρόνο, τον πολιτισμό και τη φυσική ομορφιά. Με τα κορυφαία 12 αξιοθέατα και τις δραστηριότητές της, θα ανακαλύψετε την καρδιά και την ψυχή αυτής της μαγευτικής ελληνικής πόλης. Από αρχαία ερείπια μέχρι πολυσύχναστες αγορές, εκπληκτική θέα έως έντονη νυχτερινή ζωή, η Θεσσαλονίκη υπόσχεται μια διαφορετική και αξέχαστη περιπέτεια. Ετοιμάστε λοιπόν τις βαλίτσες σας και εξερευνήστε αυτό το στολίδι στις ακτές του Αιγαίου - η Θεσσαλονίκη σας περιμένει να την ανακακαλύψετε!

skg2
24 ώρες στη Θεσσαλονίκη

Έχετε λοιπόν μια μέρα στη Θεσσαλονίκη για να πάρετε μια γεύση από την πόλη; Κανένα πρόβλημα! Παρόλο που θα σας γοητεύσει τόσο που σίγουρα θα θέλετε να επιστρέψετε σύντομα, είναι πιθανό να δείτε πολλά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η πόλη είναι αρκετά συμπαγής, οπότε μπορείτε να μετακινηθείτε σχετικά εύκολα.

clear_crystal_waters-_halkidiki-_greece
Οι καλύτερες παραλίες της Χαλκιδικής

Φανταστείτε έναν κόσμο με σμαραγδένια και τιρκουάζ νερά, παραδεισένιες παραλίες, εξαιρετική φύση, beach bar, παραθαλάσσια θέρετρα, οικογενειακές διακοπές και έντονη νυχτερινή ζωή. Τώρα προσθέστε σε αυτό δεκάδες παραλίες βραβευμένες με Γαλάζια Σημαία και καλωσορίσατε στην εξωτική Χαλκιδική... ένα δώρο 550 χιλιομέτρων ακτογραμμής γεμάτης με όμορφες παραλίες! Λοιπόν... από πού να ξεκινήσουμε;